STARBRIGHT ”STAR”
1991   1995

Den lilla ettriga, reserverade och osäkra Star kom till oss och vi insåg att här måste jobbas hårt. Massor av temperament, osäkerhet vände sedan till en mycket behaglig tik. Lite av den gamla osäkerheten och reservationen fanns ändå kvar under hela hennes liv. Vi började ställa ut henne i både Sverige och Norge där hon erövrade både certifikat och BIR. Hon fick mycket stöd och uppmuntran av oss och det hjälpte henne otroligt mycket.

Men med hennes större och större självsäkerhet började hon ifrågasätta Dizza’s ledarskap i flocken. Mycket allvarliga slagsmål påbörjades, liksom ettriga terrier gav dom sig på varandra. Till slut blev vi tvungna att sära tikarna med stängda dörrar. Detta hindrade inte Star utan hon började äta på våra gamla och vackra spegeldörrar.

Allt blev till slut oerhört påfrestande för oss och hundarna. En omplacering var det enda vi kunde göra. Kennel Fakaiser ville göra ett försök men det fungerade inte och efter en tid fick Star somna in. Tack för den tid vi fick tillsammans med dig, du lärde oss så mycket. Vi älskar dig, lilla Råttan!