Här har vi funnit vårt lilla paradis. Hit åker vi och laddar våra batterier. Ibland tillsammans med goda vänner men oftast bara vi två och våra fyrbenta älsklingar Fleur och Bert.

Torpet ligger helt för sig själv, mitt ute i ingenstans med hjortarna och älgarna inpå knutarna. I våran lada bor en kattuggla och ibland har vi sett att han får besök av en annan uggla. Kanske vi en dag får se små uggleungar där!? Här finns underbara promenadvägar som leder till bl. a. små skogssjöar som hundarna älskar att bada i. I skogen har vi upptäckt en rolig stuga som är uppbyggd av huggna vedträn. Invändigt är det en mysig grill med sittplatser.

Sommaren 2005 anordnade vi en MC-träff. Att åka MC är en av våra STORA intressen. Runt grillen den kvällen samlades cirka 20 knuttar och spettor och alla var på toppenhumör. Det brummade ordentligt i skogen den kvällen. Det såg också mycket imponerande ut med alla motorcyklarna uppradade. Vi hoppas kunna göra om detta.

Klicka på bilderna för att se dem större.

På somrarna blommar det för fullt i alla rabatter och vi har stort huvudbry vad som är blommor och vad som är ogräs. Ogräs kan faktiskt vara mycket vackra. Dom som tidigare bodde där älskade att ”påta” i trädgården och har planterat massor av olika blommor som vi knappt vet namnet på. Vi har nog inte riktigt dom anlagen men gör så gott vi kan. Som tur är har vi en del personer i bekantskapskretsen med ”gröna fingrar”, så med lite mutor om god mat och fika brukar det ordna upp sig i rabatterna. Tack och lov!